By Hani
hari ni
7 mei.....birthday mak aku yg ke 41
muda lagi dia...hehehehe..
selamat hari lahir mak
hari ni jugak....
tamat sudah exam aku....
bermakna....aku da habis study
i am not student anymore...
ape la nasib aku
di hari2 akan datang
Allah je yg tau.....

one thing that i realize
i am not myself anymore
aku pun tak tau nape
lepas peristiwa tue....
aku baru sedar..
banyak sgt perubahan yg jd pada aku
aku tak tau la...
aku mmg iklas nak berubah..
or keadaan yg paksa aku berubah
or aku yg paksa diri aku berubah...
yang penting aku mmg da xmacam dulu

aku rasa aku lebih matang...
hidup aku pun macam jalan yg luas terbentang
banyak sangat pilihan....peluang....
terlalu banyak perkara
yg aku baru sedar and aku baru tau
aku boleh buat...and aku mampu buat
dalam pergaulan....
dalam membuat keputusan...
berdikari......sabar....
yg paling penting.....
sentiasa ada keinginan untuk berubah...
perbaiki diri.....belajar dari kesilapan
aku akan pastikan aku xkan jd aku yg dulu
InsyaAllah......

edit post
Reactions: 
0 Responses