By Hani
wlwpun aku paling xsuka ulat
untuk seminggu ni
aku akan take over tugas ulat ni
hehehehe
jadi ulat buku
tp seminggu jelah
bolehkan en. ulat



minggu ni...
minggu terakhir untuk aku
berhempas pulas dengan assigment
xpayah la aku senaraikan...
too much!
xmudah rupanya untuk dapat degree
4 taun aku study
sem ni la paling perit
sem ni jugak
aku di uji bertubi2
klw nk ikut lemah
dah lama aku gila
tp fikirkan mak ayah
adik2...
sume harapkan aku...
aku kuatkan jugak semangat

berbalik pd tajuk..
'klimax'
hmmm...
aku mmg xde ruang nk layan benda lain
assignment...assignment...assignment
tp fb ngn blog layan gak
hehehehe...
tu dianggap mcm komercial break r...
semua assignment yg menggunung tue
aku kn siapkan minggu ni gak
termasuk thesis
sbb...
next week da last week
kn anta
and...aku ada 4 test yg menanti...
kena study untuk test lagi
tp...xpe..
ni la nikmat jd student
nanti bila da habis
mesti puas...bangga....
hehehehe
(masalahnye x abis lagi)

habis je seminggu ni
aku nk jd mcm kucing nih
senyum je
da habis serabut
untuk sementara jelah
sbb selagi hidup
xkan boleh lari dari masalah kn?
happy and sad
will alter naturally
get ready jela
kan2?


monolog untuk diri aku ari ni

"niza....ape2 yg ko wat...
niatkan untuk mak ko
barjaya ko untuk dia....
sabar banyak2..
aku tau...ko boleh...
ko kan mmg hebat...
dari dulu pun ko hebat..hehe
jgn sbb ko tersadung batu kecik je...
ko nak beguling
sampai xleh benti da...
buktikan ko boleh..
jgn lupa...usaha.. dan mantapkan lagi dgn doa...."


lagi besar ujian...lagi manis kebahagian yg menanti.......

p/s: actually aku wonder gak.....rajin lak aku menulis..sbb aku jenis suka pendam je....diari pun aku xsuka.....tp..biasalah...people change...hehehe...




edit post
Reactions: 
0 Responses